Добре дошли в ЗОНА СЕРВИЗИ!
  Каталог

  0

   Годишен семинар обучение Априлци 2009.

   Дата: 2009-12-14

    

   На 14.12.2009 г. проведохме традиционния годишен семинар за всички служители и партньори на фирма Фобос ООД. 
   Въпреки лошото време, семинарът бе посетен от 95 специалисти и експерти в областта на газово-инжекционните системи. 
    
   Събитието се състоя в специално оборудвана зала в град Априлци, в която бяха разположени местата за сядане, екран и мултимедия за онагледяване на презентациите. 
    
   По време на семинара, участниците имаха възможност да видят презентации на представители на фирмата, както и на специалисти в областта на газово-инжекционните системи.  Участниците задаваха въпроси и дискутираха проблеми от различно естество, засягащи най-вече гилдията на автомобилните специалисти.
    
   Семинарът бе посетен и от рекламодатели и фирми доставчици на оборудване, които предоставиха на участниците множество мостри и рекламни материали. 
    
   Събитието се проведе по предварително изготвената програма, която включваше: представяне на новостите в продуктовата гама на фирмата и реализираните проекти; дискутиране на текущи и решени проблеми през последната година; представяне на подобренията в софтуера на работещ автомобил в реално време; демонстрация на нов метод за автоматична настройка в движение; презентиране на нови проекти и етапите им на изпълнение; стартиране на проект за изграждане на гаранционна сервизна мрежа в цялата страна.
    
   Семинарът беше закрит с традиционният годишен банкет на фирмата, на който присъстваха всички служители.