Добре дошли в ЗОНА СЕРВИЗИ!
  Каталог

  0

   Годишен технически семинар - с. Рибарица

   Дата: 2013-01-11

    

   На 23.11.2012 Фобос ООД събра своите дългогодишни и нови партьори в Парк Хотел Рибарица – с.Рибарица. Поводът бе годишният технически семинар на фирмата.
    
   По време на семинара бяха обсъдени важни нововъведения в предлаганите продукти и услуги. Някои от водещите теми на семинара бяха:
    
   - OBD функционалността на газовите инжекционни системи Фобос.
   - Новата марка на фирмата с името Easy Gas Green.
   - 5 годишна гаранция на газови инжекционни системи Фобос
   - Новият електронен магазин на Фобос 
   - Продуктът - модул дневни светлини
   - Демонстрация на продукти
    
   Темите, представени на семинара, предизвикаха силен интерес сред участниците в мероприятието и станаха повод за възникването на съществени въпроси и любопитни казуси, подплатени със стабилна аргументация и от двете страни. В хода на срещата те поетапно намериха своя отговор.
   Породиха се дискусии, които доведоха до важни изводи както за нас, така и за нашите партньори.
   След приключване на презентацията всеки един от гостите получи подарък /калъф за резервна гума и сертификат за участие в семинара/, а те, от своя страна, не скриха доволните погледи и коментари от провелото се мероприятие.
    
   Активната комуникация между екипа на Фобос и партньорите на фирмата е от съществено значение.Обратната връзка, която редовно получаваме от нашите партньори има за цел да резултира в едни по-качествени и по-продуктивни взаимоотношения за в бъдеще.