Добре дошли в ЗОНА СЕРВИЗИ!
  Каталог

  0

   Фобос за първа година взе участие в международно изложение FIGAS & VEHIGAS 2014, Перу

   Дата: 2014-09-09   За първа година Фобос се представи на пазара в Перу с участие в 6-тото издание на изложението "Figas & VEHIGAS" в Лима, проведено от 21 до 23 август 2014 година.
    
   Тази година специализираното изложение за работещите с природен газ (NG), втечнен нефтен газ (LPG) и сгъстен природен газ (CNG), което се организира на всеки две години от 2004 г. до днес, предостави възможност на над 120 национални и международни участници (от Аржентина, Бразилия, Чили, Китай, Колумбия, Финландия, Индия, Мексико, Перу, Европа и САЩ) и над 6500 посетители (от Аржентина, Боливия, Бразилия, Чили, Колумбия, Доминиканската република, Еквадор, Мексико, Нова Зеландия, Перу, Тайланд, ОАЕ, Турция, Европа и САЩ) от бранша да се срещнат и обменят идеи, знания и опит.

   Събитието надмина всички очаквания на изложителите и организаторите - според резултатите от анкетите, продажбите на място са надминали US $ 1 700 000 по време на тридневното изложение.
    
   Фобос успешно представи продуковата гама, в това число - най-новите продукти и подобрения, като осъществи трайни контакти с над 20 партньори и клиенти.